Kampeer vakantie

tent kamperen

Tour vakantie

Hotelvakantie

Koffer inpakken: Wat neem je mee op vakantie?

Ieder reislustig persoon kent het moment: Een paar dagen voor je reis ga je de koffer inpakken en kom je er ineens achter dat je nog van alles nodig hebt. Vaak moet je nog diverse dingen regelen voor je op reis kan. Het beste is natuurlijk om alles ruim van te voren geregeld te hebben. Daarom geef ik je een paar inpaktips zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

reiskleding

Maak een inpaklijst

Wil je goed voorbereid op vakantie, zorg dan dat je ruim van te voren een goede inpaklijst gemaakt hebt. Deze kun je niet alleen gebruiken tijdens het inpakken, maar als je voor vertrek nog even wilt checken of je alles hebt. Ideaal voor stresskippen en controle freaks. Door een inpaklijst voor je vakantie te maken kom je er niet bij het koffer pakken pas achter dat je eigenlijk nog van alles moet kopen. Maak dus altijd zo’n lijst ruim van te voren zodat je nog tijd hebt om eventueel op pad te gaan om spullen te kopen of online kleren kunt bestellen.

Verdiep je in het weer en het klimaat van je reisbestemming

Niks zo ellendig als op vakantie erachter komen dat je de verkeerde kleren hebt meegenomen. Houd daarom altijd rekening met het klimaat en het weerbericht van jouw reisbestemming. Twee weken van te voren kun je al kijken naar de weersvoorspellingen. Denk niet alleen aan de juiste outfits, maar zorg dat je voor ieder weertype kleding bij je hebt. Want ook als je naar een warm land op vakantie gaat, kan je ’s avonds ook een warme trui nodig hebben.

Goede voorbereiding: alvast kleding bestellen

Heb je nieuwe kleren nodig voor je reis? Als je nog even snel een nieuwe jeans wilt of een nieuw paar schoenen, kun je die gemakkelijk online bestellen. Dan heb je jouw nieuwe kleren snel in huis en hoef je niet zelf op pad. Let wel even op de verzendtijd van de webshop waar je bestelt. Als je op tijd je kleding bestelt, kun je zonder vakantie stress beginnen aan je reis!

goede kwaliteit kleding

Goede kwaliteit kleding

Neem kleding mee van goede kwaliteit. Niks zo vervelend als kapotte kleding als je aan het reizen bent. Tijdens het reizen wil je onbezorgd genieten en je geen zorgen hoeven maken over het kopen van nieuwe kleren. Daarom kun je het beste kleren van goede kwaliteit en merkkleding meenemen. Bijvoorbeeld broeken van een G star webshop gaan veel langer mee en je bent zeker van de goede kwaliteit. Zeker als je een lange reis maakt, kun je het beste kwaliteitskleding meenemen.

koffer inpakken

Leg je kleding alvast klaar

Door je kleding al klaar te leggen, heb je meer overzicht over de spullen die je in moet gaan pakken. Je kunt zo ook een inschatting maken of het gaat passen in je koffer. Gaat het niet passen, dan heb kun je nog een andere koffer kopen. Op deze manier wordt het koffer inpakken een stuk makkelijker.

Ik hoop dat je dankzij deze tips geen vakantiestress meer zult hebben! Heb je zelf nog een goede aanvulling, laat het me dan weten en stuur mij een berichtje!