Kampeer vakantie

tent kamperen

Tour vakantie

Hotelvakantie

De beste verpakkingen voor alle markten

Ben je op zoek naar de ultieme oplossing op je producten, zoals bijvoorbeeld magazines, poeders, vloeistoffen, en ga zo maar door, dan kun je met sachets alle kanten op. In de basis zijn sachets namelijk ontzettend handige verpakkingen. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met sachets oneindig. Ze kunnen gebruikt worden voor medicijnen, geuren, tijdschriften, eigenlijk alles kan verpakt worden. Sachets kunnen gemaakt worden van bijvoorbeeld hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld plastic, stof, aluminium etc. er zijn meer mogelijkheden dan om op te noemen. Wat er mogelijk is hangt allemaal af van waar je precies naar opzoek bent en wat je nodig hebt. 

sachet verpakking

Gebruik Sachets

Over het algemeen worden de luchtdichte en hechte verpakkingen gebruikt voor vloeibare producten of poeders. Ze zijn daarom ook erg geschikt voor de cosmetische wereld maar ook heel geschikt voor zaadjes van planten. Voor etenswaren zijn sachets ook de meest veilige keuze. Doordat ze zo goed geseald zijn, zijn sachets de veiligste opties voor je sauzen, poeders of kruiden. Daarbij kun je op deze manier ook goed je product opdelen in bijvoorbeeld porties. Denk aan thee, bouillon, of chips. Met deze verpakkingen zijn je etenswaren, cosmetica, zaden, noem maar op, op de meest hygiënische manier verpakt. 

Promotie

Heb je producten waarvan je graag samples wilt kunnen meegeven aan je klanten? Daar zijn sachets ook onwijs handig en de beste keuze voor. Stel bijvoorbeeld dat je een foundation of een mooie crème wilt verkopen. Als mensen nog nooit in aanraking zijn geweest met je product zullen ze wat huiverig zijn om het meteen te kopen. Maar als je door middel van sachets je product in kleine samples kan uitdelen zal dit zeker gevolgen hebben voor de verkoop van het product. Hierdoor kunnen je klanten namelijk het product makkelijk uitproberen en zullen ze sneller geneigd zijn om het volle product te komen kopen. 

Bedrukking

Jou producten zullen in een sachet een professionele uitstraling krijgen. Je kunt namelijk ook van alles laten bedrukken op de verpakkingen. Denk hierbij aan logo’s, kunst, bedrijfsnamen of productnamen. Alles is mogelijk. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een pakkende kleur of een interessante slogan. Voor medicinale sachets kunnen bijvoorbeeld de gebruiksaanwijzing of de dagen van de week op de verpakking gedrukt worden. Denk bijvoorbeeld ook aan verschillende thema’s, de verpakkingen kunnen ook worden aangepast op feestdagen, sportevenementen of jubileums. 

Productie

Je kan je producten bij ons aanleveren plus het idee hoe je wil dat alles er uit gaat zien. Wij verzorgen dan de complete productie. We kunnen de verpakkingen vullen en bedrukken voor je. Je kan kiezen of je het product bij ons aanlevert of we kunnen de verpakking maken en opsturen zodat je ze zelf kan vullen. We kunnen ze ook eventueel in doosjes of displays stoppen zodat ze meteen verkoop of vervoers klaar zijn. Vrijwel alles is mogelijk.